W związku z decyzją Zarządu Głównego OSO dotyczącą aktualizacji listy członków Stowarzyszenia informujemy, że weryfikacja listy członkowskiej odbędzie się na podstawie uregulowanych składek członkowskich za 2016 i 2017 rok. Jednocześnie pragniemy poinformować, że zaktualizowana lista członków poprzez weryfikację ww. składek, będzie jednoznaczna z upoważnieniem do reprezentowania OSO w roku 2018 r .Osoby żywiące się optymalnie, które są zainteresowane uzyskaniem członkostwa w OSO lub jego aktualizacją , informuje się o konieczności regulacji składek członkowskich w nieprzekraczalnym terminie tj. do 28.02.2018 r.
W imieniu ZG OSO
Bogdan Tkocz
Prezes ZG OSO
Zawiera ona ponad 400 przepisów, wśród których znajdziemy popularny rosół i klasyczne mielone, ale także nowatorskie sushi czy makaron konjac po chińsku. Wiele produktów użytych w przepisach to pozycje dawniej na polskim rynku mało znane, a które dziś są już w powszechnym użyciu, takie jak olej kokosowy, ser mascarpone czy wspomniany makaron konjac.
Z uwagi na obostrzenia, konferencja "Wszystko dla zdrowia" nie mogła się odbyć w planowanej formule. Mamy nagrania wystąpień konferencyjnych - obecnie odbywa się montaż. Płyta i materiał będą dostępne niebawem!
Drodzy Państwo! Po briefingu Premiera i Ministra Zdrowia wiadomo już, że powiat aleksandrowski, w obrębie którego mieści się Ciechocinek, utrzymał się w tzw. „czerwonej strefie”. Pojawiły się także nowe obostrzenia. W związku z tym konferencja „Wszystko dla zdrowia. Ciechocinek 2020” odbędzie się BEZ PUBLICZNOŚCI.